5 важни елемента за успешно събитие на моретo

Събитията съпътстват живота ни и професионалното ни развитие, но винаги са свързани с много усилия и ангажиране на хора, техника и подходящо място, което хем да отговори на изискванията ни, хем да бъде част от цялостното изживяване, но и да ни помогне с подготовката.

При организиране на семеен празник, тиймбилдинг или корпоративно събитие можете да разчитате на специализирана агенция за по-добра ефективност. Но все пак е важно да участвате в избора на програма и на място, за да отговарят те на вашата концепция за незабравимо лично преживяване или на нуждите на вашия екип.

Ако сте се спрели на морска дестинация, при избора на комплекс е важно да се съобразите с няколко неща:

Настаняването

Трябва да сте сигурни, че хотелът е достатъчно голям и че стаите в него съответстват на вкуса на гостите ви или на служителите в компанията. Разположението на стаите също е много важно – дали има опция те да са близо, на един етаж, в една сграда и т.н. Добре е самите стаи да имат опция за “after мероприятия”, защото често купонът се мести в някоя стая или на тераса.

Важните удобства

Хубав басейн, wi-fi, паркинг, оборудване в стаите и т.н. Банални, но безкрайно важни подробности, когато искате близките ви да се чувстват комфортно или да прекарате добре с колегите.

Храната и партито

Тези два компонента са задължителни за всяко събитие – сватба, рожден ден, конференция или търговска среща. Каквато и да е целта на събирането, винаги имате нужда от добър ресторант с вкусна храна и място за купон.

Обстановка и локации

Почти всяко събитие има и официална или сериозна част, за която ще ви трябва специално място. Затова е важно хотелът да разполага със зали с дневна светлина и модерно оборудване, което ще спести част от допълнителните ви ангажименти и разходи. Подходящите външни пространства, които могат да бъдат аранжирани според желанията ви, са от голямо значение за личните поводи и красивите снимки.

Разположението

Особено ако ще прекарате повече от една вечер на събитието, е много важно комплексът, който изберете, да се намира до град, от който да набавите нещо необходимо, както и до природни, исторически и културни забележителности, за да дадете на гостите си допълнителни преживявания или да разнообразите програмата, ако се налага.

Няколко неща ли казахме? Всъщност елементите, с които да се съобразите, когато избирате комплекс на морето за личен повод или корпоративно събитие, никак не са малко. Добрата новина е, че от април до октомври можете да намерите всички удобства и специално отношение в Kaliakria Resort.

Още теми:

5 плажа на север от Балчик

Морето е мечтаната лятна дестинация за отдих и вълнуващи моменти. Всеки има различна представа за това как да изглежда заслужената почивка. За едни тя се…

Виж още »

Конна база “Kaliakria”

“Калиакрия резорт” досега ви е разказвала своите приказки за морето, слънцето и ветровете. За регатата и ветроходците. За удоволствието – от добрата храна в съчетание с уникалните гледки. Готови сме да ви разкажем нашата най-нова приказка.

Виж още »

Зеленото сирене от село Черни Вит

Село Черни Вит се намира в Тетевенския балкан, където мекият климат, влажността по поречието на река Черни Вит, както и големите разлики между температурата през деня и нощта спомагат за създаването на уникалното българско Зелено сирене.

Виж още »

Коне, кулинарни изненади и нестинарски танци ви очакват на 20-21 май в и близо до калиакрия ризорт

Слънце, море и интересни събития в региона ви очакват в Калиакрия ризорт и района през третия уикенд на май. Ако триседмичната прогноза за времето на метеоролозите не може да претендира за стопроцентова точност, то прогнозата за топло гостоприемство и нови кулинарни изкушения е гарантирана на всичките 100%, че и повече.

Виж още »

Бонус при директно резервиране