Детска работилница в Kалиакрия ризорт

Ние от “𝑻𝒉𝒆 𝑭𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒍𝒚 𝒑𝒍𝒂𝒄𝒆” Kaliakria Resort сме щастливи да Ви съобщим, че отвори врати нашата весела Детска работилница.
Каним нашите най-малки гости да се забавляваме заедно! ⭐️

Заповядайте на заниманията по изработване на свещи 🕯️ и сапуни 🧼, както и приготвяне на сладки бисквитки и курабийки 🍪!
 
Веселбата е тук при нас и Ви очаква!

Още теми:

5 плажа на север от Балчик

Морето е мечтаната лятна дестинация за отдих и вълнуващи моменти. Всеки има различна представа за това как да изглежда заслужената почивка. За едни тя се…

Виж още »

Конна база “Kaliakria”

“Калиакрия резорт” досега ви е разказвала своите приказки за морето, слънцето и ветровете. За регатата и ветроходците. За удоволствието – от добрата храна в съчетание с уникалните гледки. Готови сме да ви разкажем нашата най-нова приказка.

Виж още »

Зеленото сирене от село Черни Вит

Село Черни Вит се намира в Тетевенския балкан, където мекият климат, влажността по поречието на река Черни Вит, както и големите разлики между температурата през деня и нощта спомагат за създаването на уникалното българско Зелено сирене.

Виж още »

Коне, кулинарни изненади и нестинарски танци ви очакват на 20-21 май в и близо до калиакрия ризорт

Слънце, море и интересни събития в региона ви очакват в Калиакрия ризорт и района през третия уикенд на май. Ако триседмичната прогноза за времето на метеоролозите не може да претендира за стопроцентова точност, то прогнозата за топло гостоприемство и нови кулинарни изкушения е гарантирана на всичките 100%, че и повече.

Виж още »

Бонус при директно резервиране