Работи яко, забавлявай се яко

Съчетание на бизнес с почивка

Според световно известната фондация „Инсентив Рисърч”, която се е посветила да проучва начините за интеграция на конференции и други корпоративни събития с туризъм и уелнес, събитие, включващо пътуване до привлекателна дестинация, както и време за интерактивни занимания и активна почивка, допринася значително за въодушевлението и повдигането на духа на участниците.

Нашият екип напълно споделя това мнение. Затова основен приоритет за нас е да удовлетворим изискванията на нашите гости, да направим престоя им нестандартен, изпълнен с вълнение и провокиращи емоции. В процеса на поддържането и развиването на партньорските взаимоотношения с наши клиенти се налага да бъдем иновативни и гъвкави, както и да подхождаме индивидуално към всеки гост.

Добре подбрана и разнообразна програма

Затова в предложенията за дизайн на програмата впрегнахме своето въображение и създадохме списък с повече от 30 развлечения в района, в който включихме не само забавления от изискана голф игра на световен стандарт до приключенско ATV сафари, а и места като най-стария автентичен действащ фар на Балканите, фермата за охлюви „Еко-Телус” в с. Българево, както и ексклузивна дегустация на вина в изба Варна.

Изумителни гледки и магнетизъм

Калиакрия Ризорт съчетава магнетизма на спиращата дъха морска гледка с романтичните вечери край басейна. Проектирана като комплекс от затворен тип, Калиакрия е изключително подходяща за организирането на събития – участниците могат да бъдат събрани на едно място, като същевременно имат на разположение всички възможни удобства.

Модерно оборудване

На разположение на нашите гости е напълно оборудван конферентен блок с капацитет до 220 седящи места. Залите ни разполагат с техническа поддръжка и оборудване, отговарящи на последните тенденции в туризма, а едно от основните им предимства е дневната светлина.

Нашите силни страни са:

  • Дългосрочни взаимоотношения с партньорите ни;
  • Гъвкаво ценообразуване, съобразено с индивидуалния бюджет на клиента;
  • Изгодни ценови условия от понеделник до четвъртък;
  • Ненадминат кетъринг;
  • Осигуряване на наш представител по време на всяко събитие;
  • Пълно съдействие при организирането и предлагането на проверени допълнителни услуги и мероприятия.

Новости за сезон 2017

През 2017 разширяваме базата си и добавяме нови услуги. Новопостроеният ресторант Сънсет предлага капацитет до 350 седящи места, а в обновения панорамен ресторант „Ел балкон дел мундо” Ви очакват множество изненади. В допълнение са планирани над 40 новооборудвани апартамента, нова пречиствателна станция, фасадни обновления и др.

За да резервирате Вашето събитие, можете да се обърнете към Венета Давидова на тел: +359 893 38 94 28 или да изпратите запитване по имейл на marketing@kaliakria.com.

Още теми:

5 плажа на север от Балчик

Морето е мечтаната лятна дестинация за отдих и вълнуващи моменти. Всеки има различна представа за това как да изглежда заслужената почивка. За едни тя се…

Виж още »

Конна база “Kaliakria”

“Калиакрия резорт” досега ви е разказвала своите приказки за морето, слънцето и ветровете. За регатата и ветроходците. За удоволствието – от добрата храна в съчетание с уникалните гледки. Готови сме да ви разкажем нашата най-нова приказка.

Виж още »

Зеленото сирене от село Черни Вит

Село Черни Вит се намира в Тетевенския балкан, където мекият климат, влажността по поречието на река Черни Вит, както и големите разлики между температурата през деня и нощта спомагат за създаването на уникалното българско Зелено сирене.

Виж още »

Коне, кулинарни изненади и нестинарски танци ви очакват на 20-21 май в и близо до калиакрия ризорт

Слънце, море и интересни събития в региона ви очакват в Калиакрия ризорт и района през третия уикенд на май. Ако триседмичната прогноза за времето на метеоролозите не може да претендира за стопроцентова точност, то прогнозата за топло гостоприемство и нови кулинарни изкушения е гарантирана на всичките 100%, че и повече.

Виж още »

Бонус при директно резервиране